Juur kun vähiten odottaa niin se kaikki onkin sitten ohi. Vihdoin. Vedin äsken piiiiiiiiiitkästä aikaa Valion jugurtin makuna mango-meloni jota ei siis silloin saanut kaupasta kun viimeksi jotain maitopitoista suuhuni laitoin.
VILMA EI OLE ALLERGINEN MAIDOLLE!!!! Minkäänmoista oiretta ei ole tullut maanantain jälkeen, maitoaltistus jatkuu nyt toista päivää kotona. Korvikejauhetta sekoitellaan kahdesti päivässä siihen ruokaan, minkä oletan Vilman kelpuuttavan ja tosiaan, ilopilleri täällä kotona mellastaa ja pyörii.

540867.jpg
Tästä johtuen olen eilispäivästä asti aluksi varovaisen toiveikkaana ja koko ajan kiihtyvällä vauhdilla luonut pääni sisällä kauppalistaa kaikesta siitä, mistä olen tämän maidottoman periodin aikana joutunut luopumaan. Lista on pitkä kuin nälkävuosi. Syyskuun jälkeen on suklaata tullut ainakin kaksi makua lisää (puhutaan siis levyistä eikä mistään pikkuhuikopalapatukoista) daim ja metsämarja jos oikein muistan. Sen lisäksi Carte Dor on kehittänyt monia uusia makuja, siitä olen varma, en vain ole pystynyt kyyneliltäni pakkaustekstejä lukemaan.

Italian matkamme on myös näiden kahden päivän aikana saanut uusia vivahteita, pitsa, mozzarellasalaatti, gelatokioskit, paninit... Mums.

Ja tämän tulevan ahmimishäiriöisen syöttöpossun puheen jälkeen siirrymmekin sulavasti sovittelemaan huomenna hääpukuja, jotka tuskin enää muutaman kuukauden jälkeen mahtuvat edes käsivarteni ympärille. :)

Piru on irti. Varokaa kassatädit, täältä tullaan!