Nasu löytyi. Luojan kiitos, thank god ja halleluja. En tiedä miten olisimme koskaan toipuneet jos Nasu ei olisi tullut takaisin. Kiitos kaikille pehmoeläimistä huolta kantaville, ne kun eivät aina oikein tajua että ei vaunuista voi niin vaan hypätä alas. Ja ennen kaikkea kiitos kolmelle n.18-vuotiaalle pojalle jotka Nasun olivat löytäneet ja kotiovelle asti autolla palauttivat.

Ja sitte. Vilma oppi kävelemään. Yks kaks päätti puistossa että nyt saa konttaaminen riittää ja lähti lönkyttelemään ihan pystyssä. Ohhoh. :) Onnea Vilmalle uuden taidon oppimisesta ja varovaisuutta tuleviin päiviin!

Ja lisää syitä tyytyväisyyteen. Akukka haastoi listaamaan 8 asiaa joista olla onnellinen. Perhe pitää jättää ulkopuolelle. No, tässä tulee tuutin täydeltä:
  1.  Big Brother alkaa piinaavan ja pitkältä tuntuneen odotuksen jälkeen keskiviikkona. Voi sitä riemua, Hanna siirtyy toljottamaan telkkaria koko vuoden edestä. Sunnuntaisin tapaat myös kiroilevan pupun joka hyppii sohvalla ja raivoaa jos väärä tyyppi joutuu lähtemään talosta. :)
  2. Welho tarjoaa 24/7-kanavan minulle tänä vuonna VELOITUKSETTA. Miettikää. ILMASTA.
  3. Anna Abreu on julkassu levyn. On se hyvä. On se.
  4. Vilman villahousut valmistuvat. Siis eivät jää kesken eikä niitä ole heitetty seinään kertaakaan. Tietenkään perfektionistina en pysty olemaan kätteni töihin täysin tyytyväinen mutta sanotaan että aika hyvät tulee. Odottakaahan vaan.
  5. Nyt tulee tietysti tärkein kaikista eli mikä mahdollistaa sen että voin katsoa BB 24/7:aa, nukkua päiväunet ja tehdä villahousuja keskellä päivää jos haluan: Saan olla edelleen kotona. Joka kerta (=joka päivä) kun huomaan pienen rakkauden hedelmämme oppivan jotain uutta, olen entistä onnellisempi että olen näkemässä, kokemassa, ihastelemassa hänen kanssaan yhdessä tätä maailmaa. Ja niin kuin minulla välillä ihan oikeestikin on ikävä ihania työkavereitani niin siltikin, kotielämä voittaa työelämän kyllä 6-0. Näin se on.
  6. Syksy on tullut. Illalla on pimeetä, aamulla on raikkaan kirpeetä. Lehdet tipahtelee puusta, luonto muuttuu niiiiiin kauniiksi kaikkine väreineen että keskuspuistossa kävellessä oikein itkettää miten voikin olla niin nättiä.
  7. Ens viikonloppuna on ystävän häät. Häät on ihania, varsinki ku omia ei tarvi enää jännittää. ;) Näitä tulevia odotan varsinki innolla.
  8. Lisäksi olen onnellinen että sain Akukalta tämän haasteen koska aivan liian harvoin olen viime aikoina muistanut miettiä niitä asioita mistä tulen iloiseksi.
Haasteen saa tällä kertaa Adalmiina. Vassokuu. :)