Antti on nyt toista päivää kotona flunssassa ja me Vilman kanssa ollaan peukut pystyssä ettei tarttuis meihin. Vilma kiukutteli koko päivän, joku oli kyllä vialla mutta en sitten keksinyt että mikä. Jumppaan lähdinki reteesti ja jätin Vilman nukuttamisen kipeälle Antille sekä häntä avustaneille mummolle ja vaarille. Ja huudoksi oli mennyt, tunnin oli huutanut ennen kuin hyytyi. Voi pientä poloista... No, jumppa oli sairrrraaan hyvä (Elixian danceaerobic, tositositosi koreografinen) ja vetäjä sai jälleen kerran niin hyvälle mielelle. Tämä samainen Elina vetää myös vauvajumppaa perjantaisin, joten siksi sinne niin kovasti hingun. Josko tämän viikon perjantaina vihdoin...

346854.jpg
Igu*leen vaipat tupsahtivat eilen postiluukusta (tai oikeammin posteljooni joutui soittamaan ovikelloa kun ei paketti mahtunut luukusta). Eilen menivät pesuun ja tänään pääsivät käyttöön. Ja kyllä toimii! Igu*lee ei petä koskaan, joten jos joskus harkitsette kestovaippailun aloittamista, aloittakaa se ehdottomasti Igu*leen vaipoilla! Syötävän söpöjä, kuivuvat nopeasti ja imevät kuin sieni. Meiltä löytyy nyt neljä erilaista mallia ja jos vaan olisin varoissani, niitä olisi meillä paljonpaljon enemmän.

346844.jpg
Kovasti tekisi mieli alkaa värkkäämään itse merinovillasta housuja Vilmalle. Varsinkin kun olen tykästynyt eniten sisävaippa-villahousu-vaippailuun ja kahdet Ruskovillan pitkälahkeiset ovat nyt kovassa käytössä tästä syystä. Toiset tuulettuu ja toiset on jalassa. :) Kolmannet ei ois pahitteeksi. Niistä pitää kyllä saada sitte ihan omannäköset eli ei enää kolmansia Ruskovilloja. Vaikka hyvät onkin.

Laskin eilen illalla, että vaippoja on nyt yhteensä 18 kun kaikki tilaukset rantautuvat meille asti. Neljällätoista ollaan nyt koitettu pärjätä ja kahden päivän välein pestyinä ei riitä. Huomiseksi on puhtaana muutama vaippa ja loput on likasena korissa. Ajattelin nyt kuitenkin odotella sähköyhtiön hyvitystä (no sitä saakin sitte odottaa tovin jos toisenkin) ja sen jälkeen hiippailen taas tuonne Igu*leen sivuille.

Tänään ei sen kummempaa auringon alla. Tämän päivän vinkki on kuitenkin vielä pakko antaa kun tuli niin sopivasti sellainen mieleen. Eli jos menette jumppaan, jossa hypitään ja pyöritään hirveästi niin älkää syökö berliininmunkkia ennen jumppaa. :) Yrittää ylös väkisin.

Kauniita unia kaikille teille ihanille ystäväisille!