Vilmalle ei uni maistu enää päivisin, ei sitten millään. Ilmeisesti tämä Espoon Olari on niin mielenkiintoinen ja jännittävä paikka, että täällä ei yksinkertaisesti malta nukkua yhtään kauempaa. No, asiassa on se hyvä puoli, että nyt kun uni ei enää maistu niin pitkään kuin ennen, ehdimme mainiosti myös Elixian vauvajumppaan, mikä on puolenpäivän aikaan tiistaisin ja perjantaisin.
Tänään innostuinkin tästä jumppaideasta ihan niin paljon, että kauheella tohinalla lähdettiin tarpomaan loskan keskeltä kohti Elixiaa. Loppumatka mentiin jo puolijuoksua kun lippu pitäisi lunastaa 10 minuuttia ennen jumpan alkua ja aika oli loppua kesken.
Vihdoin päästiin Elixian pihalle ja minä sitten vauva kainalossa puuskutan siihen tiskille, että vieläkö ehditään jumppaan. Täti vastaanotossa hymyilee herttaisesti että kun se jumppa on vain tiistaisin ja perjantaisin ja tänään on torstai. No niinpä onkin. Ihan oikein olin laittanut Vilmalle aamulla Torstai-paidan päälle (typykällä on joka päivälle oma body:), mutta on taas aivoissa ollut sula kohta siinä aamupäivän aikana... Päädyttiin siitä sujuvasti Prismaan ostoksille ja Pressoon syömään. Huomenna uus yritys - voi tosin olla ettei jaksa eikä saa aikaseks. Tänään pitäs mennä aikuisten jumppaan illalla. Päätän huomenna, tarvitaanko myös silloin jumppaa. :)

338852.jpg

Urheiltu on tänään joka tapauksessa ulkona ja paljon. Jostain syystä meidän viihtyisä asunto ei innosta Vilmaa. Kotona alkaa kitinä ja huuto, vaunuissa naureskellaan, päryytetään ja höpötellään. Ja joskus jopa nukutaan hetki. :) Minähän sitten raahaan neitiä ympäri Olarin viihtyisää ostaria aamulla, päivällä, illalla ja pari kertaa siinä välissä. Raukka saanee raitisilmamyrkytyksen hetkenä minä hyvänsä.

Huomenna olisi tarkoitus käydä Ikeassakin jossain välissä. Makuuhuoneesta uupuu mattoja ja sängynaluslaatikot. Ja perjantaihan on ihan kansainvälinen siivouspäivä. Tosin jos tänään jo oli meillä perjantai, niin huomennahan on silloin lauantai ja lepopäivä? ;)

Kestovaipparintamalla toinen tavoitteeseen yltänyt päivä! Eli Libero päällä nukkumaan ja muuten kestovaippuleilla pelattiin koko päivä. Tosin tavoitehan on se, että niitä vajaita koneellisia ei pestä eli vaipat pestään vain joka toinen päivä. Nyt niitä on pakko pestä joka ikinen päivä että riittävät. Mutta lisää on kuulkaas taas tilattu. Joten eiköhän ongelmat ole pian ratkaistu. (Kestovaippailuun voi muuten hurahtaa. Kummallista. Mietin jopa iltaisin kun en saa unta, että mitähän lajia vaippoja sitä seuraavaks kokeilis. Aika sairasta.)