Nyt pitää kyllä vähän hehkuttaa. Innostuin eilen illalla kokeilemaan yövaipatusta kestoilla ja tuloksena aamulla oli kolme hyvin nukkunutta ihmistä meidän makkarissa. Aivan mahtavaa! En tiedä mikä peikko se yövaipatus kestoilla meille on tähän asti ollut, kertikset kun on vuotaneet harva se yö joten ei olis ollut paljon menetettävää vaikka oltais aiemminkin aloitettu. Mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan. :)
Tuli tosi kiva fiilis. Ajatella, että oon onnistunu lähestulkoon tyhjentämään meidän vessan roskiksen, ennen se piti viedä joka ikinen päivä ja oli usein ihan äärimmillään täynnä yhdessä vuorokaudessa. Nyt siellä on jokunen puhdistuspyyhe. Neki kyllä vois vaihtaa pestäviks kankaiksi...

Tässä innostuksessa alkaa taas mun sisäinen kettutyttö nostaa päätään ja alan kehitellä yhtä jos toista kierrätyslaatikkoa nurkkiin... Odottakaahan vaan, pian sillä on taas hennavärjätty tukka ja se huutaa turkisliikkeen kohdalla, että "Turkistarhaaja, palkkamurhaaja! Sadistinen kiduttaja, sarjamurhaaja!" Uskokaa tai älkää, jotenkin noin se meni ja sitä tosiaan huusin ja kovaa mielenosotuksessa, joka kiersi kaikki turkisliikkeet Turun keskustassa. Ei niitä muuten enää oo näkyny missään tollasia miekkareita! Pitäsköhän Pilvi meiän vanhojen aikojen muistoks tehä oma kierros? Ettei muututa liian pliisuiks.