Nyt on käyty häämessuillaki sitte. Eikä tarvi muuten toista kertaa mennä (no juu, toivottavasti tosiaan ei tarvi montaa kertaa mennä naimisiin tai häämessuille;). En ymmärrä miksi aina haluan messuille, koska totean joka kerta, että ei oo mun juttu. Kuka on keksinyt ottaa pääsymaksun siitä, että voit kävellä käytävällä, jossa kahta puolta tyrkätään esitettä kouraan. Järkeä vai ei. No jaa, tulipahan käytyä. Vilma oli mummon ja vaarin kanssa kotosalla ja hyvin oli ilmeisesti mennyt. Parsakaalikesäkurpitsa-sörsseli ei kuulemma ollut maittanut, mutta muuten oli ollut ihan mukavaista.

Käytiinpä sitten vielä Ikeassaki ostamassa vuoteenaluslaatikko, jotta saatais vihdoin viimein kaikille tavaroille oma paikka tässä asunnossa. Meinas tulla laatikolle lisähintaa kun hukkasin laukkuni. Tai kuka tietää hukkasinko sen vai oliko joku vain yli-innokas laukunpalauttaja ja "löysi" laukun vierestäni. Laukku löytyi onneksi lapsiparkista ihan ehjänä ja kaikkine sisältöineen. Lapsiparkkiin se oli joutunut siksi, että puin Vilmalle toppapukua siinä lähettyvillä. Ja silloin se laukku siis myös hävisi. Läheltäpiti-tilanne.

338868.jpg
Lauantai-iltaa on vietetty vuoteenaluslaatikkoa kooten ja jätskiä, persikoita ja suklaakastiketta syöden. Mums! Vaippa-arsenaali on myös pyykätty illan ratoksi ja toivon että kuivuvat huomiseksi, ettei tule kertispäivää sunnuntaista. Igu*leeltä viestitettiin eilen, että tilaamani vaipat ovat tulossa, hiphei! :) Myös Tirsokkaalla on vaippatilaus vetämässä, joten posteljoonia odotellessa menee ensi viikko.