Jipii, saimme rosvottua Vilmalle kaksi söpöläistä maitohammasta Hammaskeijulta ja siellä ne nyt nököttää ikenen alla piilossa. Mutta mä ja A ollaan nähty niiden päät! Hahaa!! :D Vilma ei itse näitä hampaita tahtoisi ja kovasti vastustaa niiden esiinnousua kovaäänisellä huudolla ja itkulla.

Niinpä tänään oli paras mahdollinen päivä lähteä kosmetologille kuuntelemaan klassista musiikkia ja makaamaan hiljaa paikallaan sillä aikaa kun Vilma ja Antti pitivät taloa pystyssä. Joulupukki toi mulle lahjakortin kauneushoitolaan hemmotteluhoitoon ja nyt vihdoin päätin sen käyttää (en ihan kokonaan saanut vielä rahoja tuhlattua eli toisen kerrankin vielä PITÄÄ mennä:).

Kovasti olen koittanut Vilmalle paitaakin tehdä ompeluskoneella ja hitaasti mutta varmasti edetään sillä rintamalla (Lue: ompele-pura-ompele uudestaan). Onneksi päätin ommella vähän reilua kokoa niin ei jää pieneksi ennen kuin on valmis. Ja sen jälkeen on vuorossa housut. Mutta niistä kyllä taatustin otan kuvat heti kun ne tunnistaa vaatteiksi. :) On se niin iso juttu jos ne joskus valmistuvat.

407412.jpg
Antti ompeli eilen Antero-nallukalle mielettömän hienon unipussin koska Antero-nallukka tunnetusti nukkuu niin huonosti ja on aina toooooooosssiiiiiiiiii väsynyt. Ja kas kummaa, Antero-nallukka nukkui koko yön heräämättä Vilman vieressä. Onneks Antilla välähti!