Hyvämuistiset pystynevät vielä palauttamaan mieleensä tulikivenkatkuisen vuodatukseni ryöstäjäsähköyhtiöstä. Tässä tulee jatko-osa tuolle kiroilulle.

Niin, asian siis piti olla ihan kunnossa ja kuluttaja-asiamies, jolle ehdin asiasta valittaa, oli ottanut yhteyttä Suomen Energiayhtiöön josta minulle oli luvattu lähettää loppulasku. Se loppulasku tuli tänään. "Maksettava summa: 2,99€. Ilmoittakaa tilinumero, jonne voimme rahat palauttaa." Voi ************. Mihis se luvattu 90€ hävisi??

Älkää ikinä milloinkaan, ei edes sinä mielen synkistä synkimpänä hetkenä, koskaan olko missään tekemisissä ks. yhtiön kanssa. Reippaasti vaan painatte punasesta luurista mikäli sieltä firmasta joku joskus ottaa yhteyttä ja tarjoaa sähkösopimusta halvemmalla mitä nykyinen sopimuksesi. Tämä juttu on nyt siirtynyt päässäni lokeroon "Selvittämättömät tapaukset" ja mikäli kuluttaja-asiamies jotakin selkoa tähän joskus saa niin hyvä. Minä en enää pysty enkä jaksa tätä sotkua selvittää. Luovutusvoitto Suomen Energiayhtiö Oy:lle.