Teen tällaisen hätäisen pyrähdyksen estradille ja palaan sitten omiin oloihini valmistelemaan huomista uintiesitystä (A lintsaa jälleen ku se meni taas poistattaan yhen luomen. Höh.).

Meidän ihanaakin ihanaisempi ja fiksuista fiksuin neiti Vilma Inkeri 6,5kk pissailee pottaan tämän tästä! Kakat tulee jo 90%:sti pottaan mutta että pissatkin! Tänään käytiin kahteen otteeseen oikeen aikuisten pytyllä ku oltiin Vilman kummin ja kumminkaimanserkun luona kyläilemässä. :) Ja pissa onnistu sinne ihan tosta noin vaan heti ku äiti sanoi pisspiss. Hih. Olen kyllä niin ylpeä pikku pissamaakarista että oih ja voih. Ja Vilmaa naurattaa kun äiti kykkii vessan lattialla ja taivastelee naama korvissa miten äidin pikkuenkeli osaakin olla niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin taitava ja fiksu. :D

Huomenna täytyy uinnin ja päikkäreiden (ja syömisen ja pissimisen ja kakkimisen) jälkeen kaivaa pulkka esiin ja lähteä laskiaismäkeen. Ajattelin tehdä laskiaispulliakin, hernesoppa kaivetaan kyllä pakkasesta ku vaarin tekemää on vielä siellä jäljellä. Katotaan nyt miten mun soijakermavaahtopullat onnistuu,  Antti osti itelleen kyllä varuiks ihan sitä peruskermaa ku noi soijasitäsuntätä on aina vähän riski. Välillä ne on tosi hyviä ja välillä maistuu vaan ihan liiaksi soijalle (ja siis niille jotka eivät vielä ole tajunneet niin selvennykseksi että en ole vegaani eikä maidon välttelyyni liity lehmien suojelu vaan Vilman suojelu ennemminkin, neidille kun ei kelpaa mikään muu kuin tissitehtaalla valmistettu äidinmaito ja minunkin lehmänmaidon litkimiset aiheuttavat Vilmassa hampaiden (heh, siis ikenien) kiristelyä ja masunpuruja).

Näin. Mutta palailen taas jonakin kauniina (tai rumanakin) päivänä tänne kertoilemaan kuulumisia ja nyt toivotan kaikille uusille ja vanhoille ystäväisilleni oikein hauskaa laskiaissunnuntaita! Liukurit ja pulkat naftaliinista ja mäkeen! :)