Mummulan vierailu tuli tehtyä hätäseen pe-la. Samalla pidettiin neljästään luokkakokous Ricossa perjantaina, kiitos kaikille osallistujille, ensi kerralla jätetään suosiolla kaikki loput kutsumatta. :)

Mummulassa esiinnyttiin koko aika kestovaipoissa ja pappakin rohkaistui vaihtamaan Vilmalta vaipan (vinkkivitonen kaikille, jotka ovat kyllästyneet vaihtamaan vaippaa vauvaltaan: Käyttäkää kestovaippoja niin innokkaita vaipanvaihtajia löytyy jonoksi asti, siis varsinkin jos satsaa vaippojen ulkonäköön ja ostaa vain namun näkösiä söpöstelyvaippuleita ;)).

Nyt olen kuumeisesti mietiskellyt, että millähän kannattaisi houkutella lisää ihmisiä kestovaippojen lumoihin eli mikä vaippa veisi kestovaippailuun mennessään jos sellaisen käteensä saisi. Siinäpä vasta pulma. Hilivinksis-vaipat ovat kaikkein söpöimpiä, kuivuvat nopeasti ja ovat tosi ohkasia, mutta Hilivinksis-all-in-one-vaippa ei oikein toimi sittenkään käytännössä. Ja itse kun olen nyt lähtenyt tähän sisävaippa-villahousu-linjalle enkä halua Vilmalla mitään muovisia ainesosia vaipassa käyttää niin en oikein osaa suositella kuin tätä itse hyväksi havaittua. No, se taas vaatisi alkusatsaukseksi villahousut ja sisävaipan, jotka yhteensä maksavat enemmän kuin pelkkä aio-vaippa. Äh. No, täytyy jatkaa mietiskelyjä.

Nyt tarvitsen paljonpaljon unta, jotta pääsen taas veloista eroon. Eilisyönä tulikin nukuttua kokonaista viisi tuntia, kun luokkakokous venyi ja sen jälkeen vielä päätin saunoa ja höpöttää. Kuudelta tuttuun tapaan herätys.

Huomenna aion hiukkasen kehuskella Vilman pottailutaidoilla, nyt en oikein jaksa enkä ehdi. Mutta potta on siis kaivettu kätköistä ja käyttöön on jo päässyt ihan loistavin tuloksin! :) Hyvä Viltsu, pieni fiksu tyttäreni. :)