485785.jpg
Ei näkyny muumeja Naantalin reissulla. Ei kyllä niitä ehditty etsimäänkään pahemmin ku sellasta lentoa mentiin kaikki päivät. Huhhuh. No, kaikki tuli nähtyä ketkä lupasinkin nähdä ja Vilma oli tositositosi hienosti ja reipas koko matkan. Vasta lauantaina romahti ja luulenpa että johtui vaan siitä, että annettiin perjantaina persikkaa jota ei oo ennen syöny. Nyt on ainaki posket ku kaks omppupomppua, että ei tainnu tytön sisuskalut tykätä persikasta vaikka tyttö ite tykkäski. Voi sentään.

Kestovaippahulinoille päästiin tänään ja tollaset sai Vilma ku äiti vähän hurahti niihinki. Vaippoja oli onneks niin liikaa että menin jotenki solmuun enkä tajunnu ostaa mitään. Paitsi sen yhen ihanan Iguleen Quick Dryn... Tilanne oli kyllä kaikenkaikkiaan varsin hyvä, koska festareille osallistui sekä Vilman hovikantaja että maksaja. Mahtavaa. :) Rahaa meni siis vaan niiden säärystimien verran.

Villahousutki sain väännettyä tämän viikon aikana ku tuli pikatilaus. :) Toivottavasti käyvät jotenkin edes uudelle omistajalleen vaikka ei niistä kyllä mitään kovin kauniita tullut... Ai niin, ja nauha pitää sitten vielä lisätä niihin, että pysyvät ylhäällä. Pestäkin ne pitää ensin ja ehkäpä kannattaa vielä uittaa lanoliinikylvyssä.

Se on kuulkaas huomenna kuvauspäivä meillä uinnissa ja mulla on naama taas jonku hormoniryöpyn kourissa, että minä en ainakaan niihin kuviin halua esiintymään ellei oo ihan pakko.

Mutta nyt mun nenä haistaa, että jotain lauantaiherkkuja on luvassa. Eikun syöpöttelemään ja mukavaista viikonloppua kaikille tänne eksyneille! :)