Koska Vilman "vaikeaa olla melkein 8kk"-ikä jatkuu edelleen, Nyrppytäti päätti poiketa kylään ja viipyikin ihanaiset kolme päivää. Vilma oli tyytyväinen Pilvin leikittämistaitoihin ja niinpä viime päivät ovatkin sujuneet kuin tanssi vain. Menoa ja meininkiä oli riittävästi ja ainoastaan kerran meni hermot allekirjoittaneelta kun en vielä klo19 ollut saanut lämmintä ruokaa. Se taas oli oma syy ja sitten osaksi sen menon ja meiningin syy. Nyrppytätinimen hirstoriasta sekä muuta mukavaista voi lukea tuolta Pilvin bloksusta.

Koska parvekelasien ansiosta meillä on nykyään aurinkoisina päivinä kesä parvekkeella, minua on puraissut kevätsisustuskärpänen. Se puree joka kevät ja siinä sitten menevät uusiksi verhot (vasta neljännet verhot vuoden sisään. Toiset ne ei osaa päättää ja väliaikaisverhot vaihdetaan väliaikaisverhojen väliaikaisverhoiksi.) Nyt meillä on tämän asunnon ekat verhot, joita en ostanut välikausiajatuksella vaan ihan oikeesti pidin niistä! :D

Näissä verhoissa oli se hyvä puoli, että ompelustyötä ei tarvittu muuta kuin oikeaan pituuteen lyhentämisessä. Kontatessani jälleen kerran lattialla verhokankaan päällä mitaten ja merkiten koko eilisen illan, mietin siinä samalla miksen ole koskaan nähnyt äitiäni konttaamassa lattialla ähkien vaikka hän on tehnyt elämänsä aikana hirvittävän kasan verhoja. Siis sehän on ihan välttämätöntä verhoprojektissa!

434687.jpg
No, lopputulos on tässä. Nähtäväksi jää, jaksanko vielä hakea lisäksi liilan väriset verhot ja taistella ne ikkunalle kukallisten kavereiksi. Kaupassa ne olivat kyllä kamuja ja oli vähän sääli erottaa toisistaan...

Kaikille ihania ja aurinkoisia kevätpäiviä! On se niin mahtavaa kun lumi sulaa, linnut laulaa ja ilmassa tuoksuu... kevätpaska! (Tietäähän kaikki sen hajun, se on niiiiiiin kevättä ja niiiiiiiin hyvä haisu!) :)