Siis nyt kyllä on Idolsin katsominen vaakalaudalla jos kerran Anna Abreu on vaarassa pudota! Suomen kansa, missä teidän korvat on?
Ja miksi se nenä-ääninen pikkuorava saa jatkaa viikosta toiseen??!

Telkkarin katsominen ei sovi kaikille. En katso juuri mitään sarjoja tai muitakaan ohjelmia tv:stä. Oikeastaan voisin vallan mainiosti elää ilman koko kapistusta ELLEI olisi Big Brotheria ja Idolsia. Kaikki varmaan muistavat miten viime syksy meni BB:a 24h tuijottaen. Lopputuloksena söin samaan aikaan kuin BB:laiset, siivosin samana päivänä, menin nukkumaan samoihin aikoihin kun BB-talon valot sammuivat. Joulukuussa itkin finaalilähetyksen jälkeen hetken, koska tunsin menettäneeni hyvän ystävän. Siis ihan oikeesti.

Ja nyt sitten tämä Idols. Tuomaroin omalta kotisohvaltani kiivaasti jokaista kilpailijaa kuin Simon konsanaan. Tiputusäänestys onkin jo vähän liikaa mielenterveydelleni. Lähes yöunet menetin kun yllätyksekseni Mia tippui kisasta PARHAALLA ESITYKSELLÄ. Annaa ja Aria olen pitänyt itsestäänselvänä loppukaksikkona, mutta mitä tekee Suomen kansa??

Suomalaiset, myötähäpeäni on melkoinen teidän puolesta. Sen lisäksi, että äänestätte Kristiinan aina vain jatkoon vaikka raukka ei osaa edes laulaa, olette äänestäneet Suomen virallisen listan kärkeen myös mitä ihmeellisempiä kiekujia. Mikä teitä vaivaa??!!