Löysin Oraakkelin Adalmiinan avulla ja koska en ollut ihan varma, kannattaisiko mennä nukkumaan nyt heti vai ensin kirjoittaa blogia, päätin tietysti kysyä asiaa kaikkitietävältä Oraakkelilta. Hänen mielestään ei kannata mennä nukkumaan ja blogia kannattaa tietysti kirjoittaa, koska ihminen elää vain kerran. Varsin fiksu tuo Oraakkeli.

Kävin tänään hakemassa kuusi narsistia kotiini. Piti soittaa siskolta hoito-ohjeita kun enhän minä niistä mitään ymmärrä. Kuka nyt narsistia ymmärtäisi ja ajatelkaapa kun niitä on talossa kuusi! Huomiota ne tietysti vaativat, sehän on selvä. Uutena tietona tuli se, että valitettavasti ovat vain kerran kauniita ja sen jälkeen ne voikin heittää menemään koska näillä neliömäärillä ei voi jemmata sipuleita odottelemaan uutta kukkaloistoa.
464433.jpg

Vaipparintamalla ollaan ekaa kertaa pulassa. Kaikkein ihanin löytöni on osoittautumassa allergisoivaksi. Grrr. Arvasin jotenkin, että tuo microfleece ei Vilmalle käy ja siksipä olen sitä vältellytkin tilaamasta valitsemalla aina jonkin muun materiaalin sisäpinnaksi. No, DreamNappy-vaipoissa on microfleece. Ja Vilmalla nyt vaippa-alue punaisena. Voi *. Ajattelin, että jotenkinhan se Vilman iho on taas saatava normaalinväriseksi ja niinpä meillä onkin nyt pisua ympäri olohuonetta. Ne minun asettelemat vesiesteet oli aina väärässä paikassa tai jotenkin se pyllypuoli ei siinä liinan päällä vaan pysynyt... Onneksi tulee pian kesä niin päästään mattopyykille. ;)
 464455.jpg

Vaan eipähän mun napsuttelusormi tollasista säikähdä. Napsuttelin tänään joutessani (Henkkamaukan tilauksen lisäksi) Palleron putiikista taskuvaipan ja päiväkuoren. Villahousut pitää pikkuhiljaa varastoida pikkuiseen pussukkaansa ja talviteloille. Kesäshortsimalliset toki jäävät kesäksikin, mutta päivävaipoiksi olen keksinyt hurahtaa taskuvaippoihin. Vakavanpuoleinen konkurssi kolkuttelee ovella ja hoitopäivärahalle tippumiseen on aikaa enää kuukausi.

Enää reilu viikko ja sitten hulinoimaan Turun kestovaippahulinoille Halisten seurakuntatalolle! 31.3.2007 sinne kaikki kun sisäänkin pääsee ihan ilmaiseksi. Vilman mummu lähtee tietystiki mukaan ilman mitään taka-ajatuksia (itse asiassa ihan itse ehdotti, että jos voisi lähteä kaveriksi). :D Siellä viimeistään lompakko menettää merkityksensä toimia rahojen säilytyspaikkana. Saatan istuttaa sen narsistien viereen parvekkeelle heti huhtikuun alussa.