Vilmalle tehtiin tänään Prick-testit, jotka näyttivät negatiivista. Jälkikäteen illalla tuli yhteen pistoskohtaan läiskä, mutta se kai ei merkkaa mitään. En tiedä.

Ens viikon maanantaina me sitten mennään sinne kauan pelättyyn, odotettuun, mietittyyn ja ihmeteltyyn maitoaltistukseen. Tällä hetkellä Vilma oireilee jostain äidinmaidon kautta, pissi ärsyttää limakalvot punaiseksi ja kakka on vihreetä. Huuto kuuluu vähintään kolmanteen kerrokseen tai sitten vaan sellasta yläkertaa häiritsevää kitinää (nimenomaan, siis joko minun ja Antin yläkertaa tai sitten jopa naapurin sedän tai tädin asuntoa ja yläkertaa). Päiväunet ei onnistu.

Mun ruokavaliosta pitänee siis tiputtaa jotakin muutakin kuin maito pois. Koitan sinnitellä vielä siihen Vilman 1-vuotispäivään tai ainakin kesän kynnykselle, tosin siihen asti varmaan meneekin, että löydetään sopiva korvike.

Ai niin, ja allergialääkäri ei miellyttänyt. Ei varsinkaan sen imetyskielteiset kommentit ja sen "faktan" esiintuominen, että maito on ehtyvä luonnonvara joka vaan jonain päivänä loppuu. Minähän en viitti tollasta kuunnella niin maitoaltistuksen jälkeen vaihdetaan lekuria.