Kauan odotettu ja pyöritelty häiden vieraslista on valmis! Ilman stressiä ja ahdistusta en selvinnyt, mutta valmista tuli kumminkin. Ajatelkaa, että jos olisin mies, mitään ongelmaa tuosta asiasta ei olisi koskaan tarvinnut tehdä. Antti sai oman puoliskonsa valmiiksi viiden minuutin miettimisellä, minä taas ihmettelin kaikkia niitä ihmisiä, joita kai pitäisi jonkun säännön mukaan kutsua ja joita en ole nähnyt sitten Jaappanin sodan.
Lopulta vaan raa'asti kaikki säännöt ja mielistelyn tarpeet sivuun ja fiilispohjalta kirjoitin ylös sellaiset ihmiset, joista pidän paljon ja joiden kanssa hääpäiväni haluan jakaa. Helppoa ja yksinkertaista, lista on valmis!
:)
Seuraavaksi ajateltiin tutkailla korttimalleja ja puvunkin voisin käydä hankkimassa (Kyllä vain, olen ajatellut toimia nimenomaan mene ja osta-periaatteella sen sijaan, että pyörisin sovittamassa senkin seitsemän sorttista kolttua ja huudahtelemassa ihq-huutoja sermin takana).

Joten nyt viimeistään kaikki, jotka kokevat jonkinmoista kiirettä häidemme suhteen niin älkää hyvät hyssykät hermostuko. Asiat kyllä ovat hallinnassa vaikka morsian ja sulho ovatkin hiukan laiskanpuoleisia asioiden järjestelijöitä. Rennon letkeellä otteella saa rennon letkeet häät. ;)
511022.jpg