Italian hiekka polttelee jo pikkuvarpaan alla. Matkainnostusta lisäsi vielä se, että Vilman mummu ja pappa suhauttivat Espanjaan lauantaina ja Akukka ilmeisesti samaan maahan. Ja meidän pitäisi jaksaa omaa lomaamme odotella vielä... reilu viikko! :D

Nyt sitten muistin senkin seikan, että koska tein päätöksen kestoilla myös reissussa ja koska mökkireissut alkavat myös kesäkuukausina, tarvitaan äkäseen kuivuvia harsoja. Meillä ei ole ostettuja harsoja ollutkaan vaan äitiyspakkauksesta saaduilla harsoilla on pärjätty. Kovasti niitä olen kuullut haukuttavan, mutta kun ei vielä paremmasta tiedä niin niillä on menty eikä ole purnattu yhtään.

Toivottavasti tilaukseni ehtii perille ennen lomaa, muuten siitä ei hirveesti lohtua siellä ole. Ullrike-harsojen lisäksi napsusormi innostui napauttamaan vielä yhden taskuvaipan (perusteluna se, että Dreamnappyt on nyt päätetty lähettää kiertoradalle - ne ei vaan toimi meillä ja lisäksi fleece ei kelpaa Vilmalle kuin hetkisen kerrallaan). Harsojen lisäksi meille siis on rantautumassa Cherry-Berry-vaippuli. Kauheesti en noista taskuvaipoista tykkää, mutta onhan ne nyt ihan käteviä reissussa kun kuivuvat äkkiä ja saa myös hyvin pestyä matkan päällä.

Tällaisia täällä pähkäillään sen lisäksi, että mistä löytyis videokameran kasetti, mulle uudet bikinit, Vilman aukkalaseihin kuminauha, ettei niitä saa päästä kiskottua ja paljonko mitäkin otetaan mukaan. Ihanaa matkahössötystä. :)