Viimeiset tavarat kassiin ja vähäks aikaa nukkumaan. Ramppikuume iski kestovaippojen suhteen ku koitin kietoa jonkinmoista turbiinia yövaipaksi kahdesta harsosta, bambudoublerista ja villakuoresta. Lopulta heitin hiiteen sen toisen harson, koska se ei jotenkin mahtunut mukaan ja sen yhden harson survoin vaan sinne kuoren sisään tyyliin ihansamamitensesielläonminähaluanvaantämänhuutavanlapsennukkumaannyt. Hohhoijaa. Muut kestovaippailijat arvaavat mikä odottaa aamulla puoli viisi kun pitäisi vaan napata lapsi sängystä ja sitoa auton turvaistuimeen kiinni. (Kertsi muuten kävi jo kädessä asti ja vakavasti harkitsen jo muutaman piilottamista matkalaukkuun)

Niin, miksei sitä viikkoa voisi kertistelläkin? No siksi, että Vilman pylly on sanonut sopimuksen irti koskien "muovipusseja" enkä viitsi sitten viikkoa hieroa jos jonkinmoista salvaa vaippaihottumaiseen pyllyyn. Sitä paitsi, meillä on muutenkin totuttu tekemään asiat sillä periaatteella, että kaikki tai ei mitään (lue: minä olen tottunut tekemään) joten näillä mennään.

Luultavasti tulen kaipaamaan pesukonetta ja sisävaippoja paljon.

Joka tapauksessa aika sanoa heihei viikoksi ja lähteä keräämään jostakin sellaista reissumieltä jota minulla ainaisella panikoitsijalla, omien tapojeni orjalla sekä säntillisyyteen taipuvaisena aikatauluttajana ei juurikaan ole. Ehkä viikko lapsen kanssa ulkomailla tekee paatuneellekin ihmeitä? :) :) :)