Teimme visiitin Turku-Naantali-akselille. Unohdin kaikki kaverini ja keskityin sukulaissuhteiden hoitamiseen. Vilma tutustui muun muassa serkkukisuihinsa Ansaan ja Emppuun ja kohtaaminen oli mitä hilpeintä katsottavaa. Kissat lähinnä siis vain vilahtelivat ohi, koska Vilmalla oli joka kerta kissan nähdessään niin mahdottoman jännää ja hauskaa ja kaikkee, että suusta pääsi milloin mitäkin kiljahduksia ja kädet viuhtoivat hurjana. Kissat näkivät paremmaksi linnoittautua saunaan ja kuulostella sieltä tilannetta.

Mutta kiva oli käydä siskon lukaalissa kun on vasta reilu vuoden siellä asunut....  :) Parempi myöhään kuin ei silloinkaan.

Mummilla käytiin myös sunnuntaina myöhäisjuhlimassa synttäreitä (Älkää tulko minulle väittämään, että myöhäisjuhlinta ei muka ole suomen kielen sana. On se.).

Tänään aamulla Vilmalle oli taas noussut kuumetta. Ei edelleenkään reissussa kuumemittaria mukana (joo, kolmas kerta toden sanoo ja ens kerralla otetaan mukaan, lupaan), mutta kuuma oli lapsi ja Panadolit löyty kassista niin sellaisen annoin. Kotimatka meni nukkuessa ja itse asiassa koko päivä on nukuttu (no en minä tietenkään, ihan niin fiksu en ole vaikka viime yönäkin reilu tunnin valvoin Vilman itkun vahtina).

Lauantaina pitäis lähteä 500(?)km:n päähän rippijuhliin. Plääh.

V-Ä-S-Y-T-T-Ä-Ä.