Käytiin hoitamassa hääasioita Naantalissa ja Turussa. Homma on selvä nyt. Senkun vaan marssitaan alttarille ja sieltä syömään ravintolaan. :D

Toisten nurkissa pyöriminen on yksi maailman ärsyttävimmistä asioista. En tiedä muiden perhesuhteista mutta meillä ei vanhempien luona bunkkaaminen torstaista sunnuntaihin vaan onnistu ilman että joku ei olisi koko ajan haastamassa riitaa. Torstai menee vielä, perjantai-illalla alkaa olla jo pientä liekkiä ilmassa ja lauantaina alkaa täys ilotulitus. Toisaalta jos positiivisia puolia hakee niin nukkumaan tulee käytyä aikaisin. Pakokeino numero yksi on marssia vanhaan omaan huoneeseen ja pysyä siellä. Ja koska siellä ei ole muuta kuin pinnasänky ja vierassänky ja koska Vilma nukkuu siinä pinnasängyssä eli pitää olla hiljaa, ainoa tekeminen on nukkua.

Sen lisäksi voi lähteä autoajelulle jos ei ole liian myöhä. Voi kierrellä Pohjolassa ja painaa mieleen ne kadun nimet joita pitää alkaa bongailla Etuovi.comista ja Oikotieltä. Voi muutenkin nuuhkia Turun ilmaa ja leikkiä asuvansa siellä ja ajelevansa autolla omaan kotiin.

Tänään oli vaikea tulla taas Espooseen. Naantalissa on aina jotenkin niin Kamalan ihanaa. Ja Turku taas on niin Ihana. Ei sille mittään mahda.