Adalmiina haastoi minut seiskameemiin joten ei kai auta kuin alkaa kohtia keksimään. Tehtäväni on kertoa seitsemän faktaa / omaa tapaani ja haastaa jälleen mukaan seitsemän muuta bloginpitäjää jättämällä asiasta kommentti heidän blogeihinsa.

1. Hormonit eivät käy kaikille
Minulle ei käy raskaushormonit, imetyshormonit, e-pillereiden hormonit muutamia todettuja epäsopivia hormoneja mainitakseni. Heitän volttia. Enkä hyvässä mielessä vaan päinvastoin. Joko vaivun synkkyyteen tai muuten vain kilahtelen tyhjästä. Säälin suuresti Rakasta avopuolisoani joka joutuu päivästä toiseen kestämään tätä kävelevää hormonihirviötä. Syvät pahoitteluni.

2. Rutiinien orja
Minulla on hyvin tarkat aikataulut joista en voi poiketa. Mikäli joku tässä taloudessa sattuu niistä poikkeamaan, hermostun (ks. kohta yksi). Sen lisäksi laadin minuuttiaikatauluja muistilehtiööni joissa kertaan itselleni ja muille, mihin aikaan Vilman ja meidän muiden tulee syödä, mihin aikaan ulkoilla, missä välissä nukkua jne. Kuulostaa pelottavalta? Niin se onkin, ks. kohta 3.

3. Huiiiiiiiii!
Elämäni on täynnä vaaroja. Ampiaiset, juopot, nuorisojoukot, kirvesmurhaajat, massamurhaajat, sekopäät, narkkarit, esiintymistilanteet, yksinäisyys. Vain muutamia mainitakseni. Lista on päättymätön.

4. Maksalaatikon syömisrituaalit
Maksalaatikko kuuluu syödä kylmänä. Siinä pitää olla rusinoita ja sitä ei pidä siirtää pois laatikosta vaan se syödään haarukkaa apuna käyttäen suoraan folioboxista. Merkin on oltava Saarioinen. Ainoa valmisruoka jonka kelpuutaan ruokavaliooni, muissa on yleensä liikaa suolaa.

5. Perinnekammo
En ymmärrä perinteitä. En käsitä miksi häissä pitää heittää kimppu tai sukkanauha, ryöstää morsian tai anoppi, leikkiä typeriä leikkejä, miksi isän pitää luovuttaa tyttärensä sulhaselle ja miksi sulhon pitäisi kysyä isältä lupa tyttären kosimiselle. En muutenkaan ymmärrä miksi asioita tehdään tavan vuoksi ajattelematta.

6. Kettutyttötausta
Olen ollut lähes kettutyttö. Yhtään kettua en ole vapauttanut enkä turkistarhalla käynyt, mutta olen ollu kokouksissa joissa iskujen mahdollisia tekijöitä on ollut. Sen lisäksi olen ainakin kahteen otteeseen huutanut ääneni käheäksi Turun torilta lähteneessä kulkueessa joka kiersi Turun turkisliikkeitä. Tähän liittyy toki kolme vuotta elämästäni streittarina jne. Tästä kaikesta olen edelleen kovin ylpeä.

7. Rakastan kestovaippoja
Käytän päiväni ainoan lepohetken netissä kestovaippakankaita ja uusia kestovaippamalleja tutkaillen. Ihastelen niitä kotonani, järjestelen pinoja suoraan ja lähes puhun niille. Se ei ole tervettä ehkä, tiedetään mutta olen niin tottunut itsessäni piirteisiin jotka eivät ehkä läpäise terveysseulaa joten ei se terveys tähän kaadu - se kaatui jo kauan sitten muutenkin joten hällä väliä enää.

Toivottavasti nämä seitsemän kohtaa eivät karkota loppujakin yhdeksää tilaajaani ja alle kymmentä lukijaani. Ja kiitos sinulle yhdeksäs uhrini joka nappasit käsityösyötin jonka taannoin tänne keksin laittaa. Lisää valmiita käsitöitä on luvassa ensi viikolla, nyt on hyvä putki päällä! :)

Haastetaas mukaan Pilvi, joka ei halua kuulemma osallistua, Akukka, Mira ja vaikka sitten Nasu-possu 4 kertaa koska en pysty muita haastettavia keksimään.