Koska minä en ole pitkiin aikoihin avautunut mistään vaikka aiheita olisi muille jakaa, ajattelin tehdä sen nyt. Aiheesta vaippaharsot vaunujen ovensuussa.

Siis voisiko joku nyt kertoa minulle järkevän syyn siihen, että vauva tuodaan raikkaaseen ulkoilmaan ja aukko josta ilman pitäisi kulkea vauvan nenuun peitetään vaippaharsolla? Miksi, kysyn vaan. Juu, jos aurinko paistaa suoraan silmään niin totta hitossa. Ja jos se vauva ei osaa rauhoittua muuten niin kyllä vaan, senkus pidätte. Mutta pilvisellä säällä, vauva nukkuu jo. Miksi miksi?

Ja jos ihmiset ei tiedä että mikä niitten VAIPPAharsojen tehtävä OIKEASTI on niin voin sen verran paljastaa että ei ainakaan olla raittiin ilman tukkijana kymmenellä pyykkipojalla kiinnitettynä vaunujen suulla. Jos niiden tehtävä on olla siinä niin ainoastaan ja vaan siksi että Hannaa ärsyttäisi ihan ärsyttävän paljon.

Niin että älkää. Pyydän. Laittakaa ne vaipat vauvan jalkaan. Tai jos ette laita niin pyyhkikää niillä vaikka vauvan nassu. Kunhan ette hyvät ihmiset sentään laita niitä siihen tukkeeksi.

On se niin ärsyttävää. Ylitti kirjoituskynnyksenkin. Niin ärsyttävää.

(Ja enenen lopeta e-pillereitä jotka ei sovi mulle ollenkaan. Syön ja kiukuttelen. Myös sinulle hyvä ihminen joka seuraavaksi tulet vastaan vaippaharso lepattaen. Tosin sekin on parempi että se edes vähän alareunasta lepattaa jotta saa pieni ihmisentaimi edes pikkuisen henkosen ilmaa.)