991401.jpg
Kodin Ykkönen tarjosi puoleen hintaan Paulmann-merkkistä kirkasvalolamppua. Lamppu lupaa 2500LUX:ia ja sen pitäisi riittää poistamaan väsymys ja alakulo.

Lampun kantaminen parkkipaikalle sai minut hymyilemään. Olisin jaksanut vaikka hyppiä riemusta mutta koska jälkikasvu ei luultavasti olisi pysynyt perässä, oli turvallisinta vain kävellä myhäillen autolle ja huristella kotiin.

Kotona luin 100-lehden ja Aku Ankan lampun valossa. Välillä laitoin silmät kiinni ja kuvittelin olevani aurinkorannalla makaamassa. Tämän jälkeen keräsin kaikki lelut, kengät, vaatteet, isoimmat leivänmuruset ym. lattialle kuulumattomat tavarat omille paikoilleen, tyhjensin tiskikoneen, latasin sen uudelleen ja leikin Vilman kanssa hetken. Illalla ehdotin vapaaehtoisesti hakevani Antin koulusta.

Yhteenveto: Lamppu on tänään toiminut loistavasti. Sen teho häikäisee jo pakkauksen läpi ja saa olon tuntumaan kevyeltä ja kesäiseltä. 15 minuutin käyttö lisää tuntuvasti työtehoa. Illalla kuitenkin väsyttää edelleen yhtä lailla kuin ennenkin.