Potta on siirretty kylppäristä keskelle olohuonetta. Olohuoneessa on paljon kavereita joilla on myös pissahätä. Kuten esimerkiksi Nasu, Antero Nallukka, Poika, Hepo... Antero saattaa käydä kuusikin kertaa pissalla peräjälkeen ja aina tulee pissi. Ihmeellistä.

Koska aktiivista vessahätäporukkaa riittää, on Vilmakin unohtanut tänään vihaavansa pottaa. Eihän sitä nyt kukaan jaksa vihata kun niin hienosti Nasu liruttelee potalla ja kaikki tarmo ja ajatukset pitää keskittää kehumiseen. Pissin jälkeen kuuluu sanoa hyvähyvä.

Ja näin on käynyt: seura on tehnyt kaltaisekseen. Potalle voi pissiä, kakata, sen alle voi piilottaa Nasun tai Anteron kun ne on niin pieniä että ne mahtuu sinne, sitä voi siirrellä jos nykyinen paikka ei miellytä, siinä voi istuskella muuten vaan jos ei keksi muuta tekemistä juuri sillä hetkellä.

Mikä parasta, äiti pääsee jälleen vähän vähemmällä pyykkäämisellä. Halleluja.

Edit. Selvisi sitten sekin mysteeri, mistä tulee sanonta juosten kustu. No sehän tulee tietysti siitä kun juostaan täysillä isää kalkuun, aloitetaan pissaaminen siinä eteisen kohdalla ja pissitellään juostessa koko matka olohuoneeseen asti. Mua nauratti, Anttia ei juurikaan. :)