Kestovaippainfo on tämän viikon remontissa. Lohdutukseksi ja akuuttiin tekemisentarpeeseen ostin KAHDEKSAN METRIÄ verhokangasta. Verhojen tekeminen ei ole helppoa. Se ei todellakaan ole mitään "ommellaan vaan suoraa ja verhot on valmiit -alota verhoista, ne on kaikkein helpoin tehdä"-osastoa. Mieluummin sanoisin että ompeluskoneella harjottelu kannattaa aloittaa kestovaipoista. Verhot voi unohtaa kunnes on kokemusta jotakuinkin kymmenen vuotta ja rapiat päälle.

No kun ei ole, niin woman's got to do what woman's got to do. Nykyiset verhot on kesäsesonkia, so last season eikä tarkemmalla syynäyksellä sovi meille kuitenkaan. Siis hätäensiapuverhot nro3. NYT on löytynyt SE kangas, josta olen varma. Lopputuloksen esittelen kuvallisessa muodossa jahka olen selviytynyt urakasta.

Että perheenjäseneni: jos osaatte lukea niin kaivakaa vaan reilusti korvatulppia esiin. Huomenna se alkaa...

Edit: niin unohtui mainita miten kävi viimeks ku ostin verhokangasta. Meinasin leikata METRIN verran väärin. Siis METRIN. Ja siinä vaiheessa olin siskon avustuksella mitannut sen jo jotain kymmenen kertaa. Surullista... Loppujen lopuksi sain kuin sainkin verhot valmiiksi ja verhojen reuna repsotti koska se oli jotenkin venahtanut siitä alituisesta purkamisesta ja uudelleenompelusta. Äiti lupasi korjata ne mutta siinä vaiheessa koko kangas oli vaan niin perseestä että ei kiinnostanut enää. Siinä siis lähtökohdat.